Aanhangwagen opbouw

  Aanhangwagen opbouw

  header-overOns.jpg

  ‘Druiven te koop! Een hele bak voor slechts 2 euro! Wees er snel bij want voor je het weet zijn ze uitverkocht!’ Het is weer vrijdag en Nico en Ans staan met hun groente- en fruitkraam op de markt in Leeuwarden. Het is een drukte van belang op het marktplein, en de zaken lopen dan ook goed vandaag. Het is altijd fijn wanneer de groentes en het fruit goed verkopen op zo’n dag, want wat niet verkocht wordt moet helaas weg.

  Leeuwarden is niet de enige markt waarop Nico en Ans met hun marktkraampje staan. Ze reizen door heel Friesland gedurende de week. Dat vindt Nico ook zo leuk aan het staan op de markt, geen dag is hetzelfde. Meestal vertrekken ze in alle vroegte met hun kleine vrachtwagen en aanhangwagen. De bak van de vrachtwagen dient als opslagruimte, en de aanhangwagen is de marktkraam waarin alle groente en fruit verkocht wordt.

  De aanhangwagen heeft Nico ongeveer 10 jaar geleden gemaakt, toen ze hadden besloten op de markt te willen staan. Destijds heeft Nico er een prachtige moderne kar van gemaakt. Maar tegenwoordig heeft de marktkraam een beetje zijn glans verloren. Eigenlijk vinden Nico en Ans het wel tijd voor een nieuwe aanhangwagen. Maar helaas heeft Nico nu geen tijd meer om een hele aanhangwagen opbouw te maken. Er moet immers groente en fruit verkocht worden!

  Offenga in de automotive industrie

  Nico en Ans hebben zich goed laten informeren door verschillende bedrijven in Friesland. Maar Offenga polyester kon als enige aan al hun wensen voldoen. Niet alleen zorgen de vakmannen voor de aanhangwagen opbouw. Ook kon de marktkraam van Ans en Nico geschilderd worden in de kleuren passend bij hun zaak.