Ambulance opbouw

  Ambulance opbouw

  header-overOns.jpg

  Niet alleen Ruben heeft geprofiteerd van het vakmanschap van Offenga. Ook voor Petra kwam Offenga op het juiste moment om de hoek kijken. Petra is net als Ruben werkzaam in de ambulancezorg, een spannende baan waar snelheid en goede zorg samen komen. Deze snelheid en goede zorg kunnen alleen gerealiseerd worden wanneer de ambulancewagens in een optimale staat verkeren. En laat dit nou net het probleem zijn waar Petra mee in haar maag zit. Want volgens Petra mankeert er nog wel het één en ander aan de wagens. Maar ja, laat je de ambulances dan repareren of schaf je een nieuw wagenpark aan? Een dilemma waar Petra maar niet uit komt. Want repareren kost veel tijd wat er niet is, maar een nieuw wagenpark kopen kost weer veel geld wat er ook niet is.

  Net wanneer Petra op het punt staat de knoop door te hakken valt haar blik op de website van Offenga polyester. Jarenlange ervaring in de auto-industrie, zou dit dan de oplossing zijn?

  Zeker, de mannen van Offenga zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schilderwerk van polyester onderdelen. Of het nou om één ambulancewagen gaat of in dit geval om Petra’s hele wagenpark, Offenga biedt een oplossing.

  Touringcars, caravans, campers en nog veel meer

  De mannen van Offenga hebben niet alleen ervaring in ambulance opbouw. Ook voor reparatie, onderhoud of schilderwerk aan touringcars, caravans, campers en paardentrailers ben je hier aan het juiste adres. Meer weten over wat Offenga allemaal kan? Neem dan een kijkje op deze pagina.