Body kit

  Body kit

  header-overOns.jpg

  Wilco kijkt door het raam naar buiten, naar zijn nieuwste aanwinst; een oude Volkswagen Golf. Rijden kan deze auto nog niet, daarvoor moet hij eerst nog flink opgeknapt worden. Maar dat vindt Wilco juist fantastisch om te doen, auto’s zijn namelijk een grote hobby van hem.

  De grootste wens van Wilco is dan ook om later als hij wat ouder is een Volkswagen T1 aan te schaffen, en deze vervolgens om te bouwen tot camper. Prachtig lijkt hem dat, om met zo’n auto de wereld over te kunnen reizen.

  Maar eerst wil hij nog wat oefenen met het opknappen van auto’s op zijn nieuwe Golf. Hier moet ook nog flink wat aan gebeuren, dus hij is er nog wel een tijdje zoet mee. Gelukkig is Wilco erg technisch en handig, dus kan hij veel van het opknapwerk zelf doen.

  Echter zijn er een aantal dingen waar Wilco wel wat hulp bij kan gebruiken, waaronder het schilderwerk van zijn body kit. Maar zijn pareltje mag natuurlijk niet zomaar in een kleur geverfd worden. Wilco heeft een hele bijzondere kleur blauw in gedachten die hij graag op zijn auto wil hebben. Maar wie kan daar nou, voor niet al te veel geld, voor zorgen?

  Offenga klaart de klus

  Na enig speurwerk komt Wilco uit bij de vakmannen van Offenga. Hij ziet dat polyester schilderen één van de specialisaties is van Offenga. Precies wat hij nodig heeft voor zijn auto; een specialist.

  Polyester schilderen en meer

  Offenga is niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van polyester producten. Ook voor mallenbouw, reparatie en onderhoud van polyester producten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook perfect voor Wilco, wanneer zijn body kit over een aantal jaren weer een opknapbeurt kan gebruiken.