Camper onderdelen

  Camper onderdelen

  header-overOns.jpg

  Een eigen camper bouwen, voor sommigen lijkt het een onmogelijke opgave, maar niet voor Gerrit. Gerrit is namelijk bezig met het verbouwen van een Volkswagen T5 bus. Over een paar maand moet de bus klaar zijn, dan gaat Gerrit er al mee op vakantie samen met zijn vrouw. Gelukkig heeft Gerrit vaker een camper gebouwd, dit wordt zijn derde busje waar hij een camper van maakt, dus hij heeft er alle vertrouwen in dat het ook deze keer weer goed gaat komen.

  Op dit moment is Gerrit druk bezig om de binnenkant van de camper klaar te maken. Hij heeft bijna alle benodigde camper onderdelen al binnen.  Zo komt er een keukentje in, een zit- en slaapbank en allemaal kastjes om dingen in op te kunnen bergen. Achterop de camper komt ook nog een fietsendrager, Gerrit en zijn vrouw zijn namelijk dol op fietsen.

  Gerrit is erg handig, en kan bijna alles zelf doen. Echter schakelt hij voor een aantal camper onderdelen professionele hulp in. Zijn camper moet nog heel wat jaartjes mee, en hij wil dan ook geen half werk verrichten.

  Camper onderdelen

  Gerrit is al jaren vaste klant bij de mannen van Offenga Polyester. En in al die tijd heeft hij nog nooit een probleem gehad die de mannen van Offenga niet konden oplossen. Ook de camper onderdelen die Gerrit nodig heeft voor zijn nieuwe camper kunnen de mannen van Offenga maken. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van polyester producten met behulp van een mal. Door allereerst een duidelijke en realistische tekening te maken van het eindresultaat is elk soort mal mogelijk. Van mallen voor boten tot mallen voor een hottub, en natuurlijk ook mallen voor allerlei verschillende camper onderdelen.