Caravan onderdelen

  Caravan onderdelen

  header-overOns.jpg

  Richard is een handelaar in van alles, maar vooral in caravan onderdelen en complete caravans. Naast zijn huis heeft hij een kleine sloop met allemaal caravans waar het één en ander aan mankeert. Hij heeft vele contacten in de wijde omgeving opgedaan door de jaren heen, zo zorgt hij ervoor dat hij niet snel zonder sloopcaravans komt te zitten.

  Wanneer een caravan nog relatief goed is en er alleen een paar onderdelen ontbreken of kapot zijn, klopt Richard vaak aan bij Offenga Polyester. De mannen van Offenga helpen hem bij het repareren, onderhouden en schilderen van kapotte caravan onderdelen. Maar dat niet alleen, ook wanneer de kapotte caravan onderdelen niet meer te repareren zijn staat Offenga klaar. Het maken van nieuwe caravan onderdelen is namelijk geen probleem bij Offenga. Dit is erg handig wanneer een caravan nog te goed is voor de sloop. Met een nieuw onderdeel erop kan de caravan zo weer verkocht worden.

  Polyester mallenbouw

  Wat er ook ontbreekt aan een caravan, de mannen van Offenga kunnen het onderdeel maken. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van polyester producten met behulp van een mal. Door allereerst een duidelijke en realistische tekening te maken van het eindresultaat is elk soort mal mogelijk. Van mallen voor boten tot mallen voor een hottub, en natuurlijk ook mallen voor allerlei verschillende caravan onderdelen.