Carrosserie

  Carrosserie

  header-overOns.jpg

  Een aantal jaar geleden heeft Bram een prachtige oude Volkswagen Kever gekocht op een veiling. Met een flinke opknapbeurt had hij een echt pareltje in handen. Helaas is het opknappen er niet van gekomen, en staat de Kever nu weg te rotten in een oude donkere schuur. Zonde natuurlijk, want op deze manier heeft niemand er wat aan.

  Bram staat op het punt om de knoop door te hakken. Kiest hij ervoor om de auto voor een veel lagere prijs weer te verkopen, of gaat hij er toch geld in steken en knapt hij hem zelf op? Na lang wikken en wegen besluit Bram om de Kever te houden en ook maar gelijk actie te ondernemen. Er moet het één en ander aan gebeuren, maar als hij wat hulp inschakelt moet het te doen zijn.

  En zo gezegd, zo gedaan. Het opknappen van het technische gedeelte kan Bram helemaal alleen. Hij heeft immers zelf ooit in de auto-industrie gewerkt. Echter is hij druk op zoek naar een bedrijf die de carrosserie van zijn Kever onder handen kan nemen. Een belangrijke klus, Bram wil namelijk dat zijn auto er straks piekfijn uitziet.

  Polyester reparatie en schilderwerk

  Nadat Bram de nodige research heeft gedaan komt hij uit bij Offenga Polyester. Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en schilderwerk aan polyesterproducten. Precies wat hij zoekt, een bedrijf dat zijn carrosserie kan opknappen en de originele kleur weer kan geven.

  Na een aantal weken mag Bram zijn auto weer ophalen. Door het vakmanschap van de mannen van Offenga lijkt zijn Kever wel nieuw. Bram glundert van trots, dit was zijn beste beslissing ooit.