Douches

  Douches

  header-overOns.jpg

  Nog even en het is zover, dan kan Andre eindelijk varen met zijn eigen boot. Het heeft lang geduurd, ongeveer 2 jaar geleden startte Andre in zijn vrije tijd met het bouwen van een boot. Een droom die hij al een hele tijd koesterde, maar waar hij tot dan toe nog niks mee had gedaan. Nu hij de pensioenleeftijd naderde ging hij nog maar 4 dagen in de week werken, zo had Andre één dag extra om te beginnen aan zijn droom.

  Het was niet altijd even makkelijk om een hele boot alleen te bouwen. Andre is namelijk ook erg perfectionistisch ingesteld, dus de boot moet natuurlijk aan zijn hoge eisen voldoen. Inmiddels hoeven er nog maar een paar kleine dingetjes te gebeuren aan de boot, waaronder de afwerking.

  Er is echter één ding waar Andre nog een beetje mee in zijn maag zit. De boot heeft wel een badkamer om je even in op te kunnen frissen, maar geen echte douchecabine. Dit vindt hij toch wel een beetje zonde, want Andre houdt er wel van om elke ochtend even lekker te douchen. Andre is erg handig en kan veel zelf maken, maar een douche is hem nog niet gelukt.

  Offenga biedt hulp

  Offenga staat bekend om de mallenbouw. Op basis van een duidelijke en realistische tekening is vrijwel elke soort mal te maken. De vakmannen van Offenga draaien hun hand dan ook niet om voor het probleem van Andre; het maken van een douchecabine voor in de boot. En ook wanneer de douche toe is aan reparatie of onderhoud kan Andre opnieuw bij ons aankloppen voor hulp.

  P.s. De boot van Andre vaart!