Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren

  header-overOns.jpg

  Niet iedereen durft het aan, maar Emma houdt altijd wel van een uitdaging. Ze is druk in het bouwproces van haar eigen Wellness & Spa. Emma is graag eigen baas en houdt van de sfeer, gezelligheid en ontspanning die een Spa met zich meebrengt. Het is een plek waarin luxe, puurheid en verfrissing naadloos op elkaar aansluiten. Ze weet zeker dat het een doorslaggevend succes gaat worden.

  Al dromend achter haar bouwtekeningen ziet ze alles voor zich. De Turkse stoomcabines en de hout gestookte sauna’s waar haar tevreden klanten verschillende opgietingen ondergaan. Voor afkoeling kunnen bezoekers gebruik maken van de lichte nevelgang die eindigt in een verfrissende waterval. Ook wil Emma een grote relaxtuin aanleggen met zwembad, zonneweide en een terras. Maar alles valt en staat natuurlijk bij de sfeer die bezoekers proeven als ze de Wellness & Spa binnenstappen.

  Ze schiet ineens rechtop in haar stoel. Hoe kan ik voor een strakke, frisse, gezellige en vooral veilige entree zorgen? Emma wil geen gebroken armen, benen of heupen hebben van klanten die uitglijden over de gladde tegels. Ook wil ze een vloer die makkelijk schoongemaakt kan worden. Maar bovenal wil ze zorgen voor een luxe en pure uitstraling. Emma staat voor een probleem. Gelukkig houdt ze van uitdaging en gaat gelijk op onderzoek uit.

  Offenga klaart de klus

  Na even rondgevraagd te hebben, komt Emma al snel bij Offenga uit. Direct pakt ze de telefoon en belt het kantoor. Na een prettig gesprek weet Emma zeker dat ze in goede handen is bij de vakmannen van Offenga. De mannen houden rekening met al haar wensen voor de nieuwe vloer. Ze hebben haar een geweldige oplossing geboden voor haar uitdaging: epoxyvloeren. Een strakke gietvloer die geheel stootvast, vloeistofdicht en bijzonder hygiënisch is. Zelfs voor reparatie en onderhoud kan ze aankloppen bij Offenga. Binnen een paar weken loopt Emma glunderend over de prachtige egale epoxyvloer die de basis vormt van haar Wellness & Spa.