Hottub

  Hottub

  header-overOns.jpg

  Ongeveer een jaar geleden zijn Rosanne en Martijn verhuisd van de stad naar het platteland. Ze hebben de drukte verlaten voor de rust, en zijn van geen tuin naar een gigantisch stuk grond gegaan. Een hele verandering, maar inmiddels zijn ze eraan gewend en dolgelukkig met hun nieuwe plekje.

  Na een bewogen jaar is de verbouwing eindelijk achter de rug, en is het huis helemaal ingericht. Nu het nieuwe huis van Rosanne en Martijn echt een thuis is geworden, is het tijd om met de tuin aan de slag te gaan. De tuin is namelijk nog wel één grote rommelpot. Het afgelopen jaar hebben ze hier helemaal niks aan gedaan, ze zijn zo’n grote tuin natuurlijk ook nog helemaal niet gewend.

  Het jaartje nadenken heeft het stel echter wel veel inspiratie gebracht voor de inrichting van de tuin. Zo lijkt het Martijn prachtig om een eigen moestuin te hebben, waar hij allemaal groentes in kan verbouwen. Ook wil hij nog fruitbomen planten, zodat ze echt voor hun eigen groente en fruit kunnen zorgen.
  Rosanne daarentegen heeft meer behoefte aan wat luxe. Een hottub lijkt haar wel wat. Ze ziet het ook al helemaal voor zich, in de winter heerlijk met een wijntje in de warme hottub relaxen.

  Martijn kan zijn eigen groente en fruit tuin wel aanleggen, Rosanne kan echter wel wat hulp gebruiken bij haar hottub. Vandaar ook dat ze de hulp inschakelt van de mannen van Offenga. Ze had al een prachtige houtgestookte hottub voorbij zien komen op de website, zo eentje wil zij ook wel! Dat kan natuurlijk geregeld worden, na een week mag Rosanne al haar hottub ophalen. Kunt u raden wat ze ’s avonds heeft gedaan?