Machine covers

  Machine covers

  header-overOns.jpg

  Een week nadat boer Hendrik bij Offenga was langsgegaan mocht hij zijn landbouwmachine al langsbrengen. Hij was erg blij dat zijn pareltje nog een tweede kans heeft gekregen. En nu maar hopen dat het resultaat niet tegenvalt natuurlijk. Maar daar heeft boer Hendrik inmiddels alle vertrouwen in gekregen. Hij heeft namelijk al gehoord dat de mannen van Offenga gespecialiseerd zijn in het schilderwerk, reparatie en onderhoud van machine covers. En dat is nou net wat zijn landbouwmachine nodig heeft.

  Na een weekje gewacht te hebben is het zover, boer Hendrik mag zijn machine weer ophalen. Hij is toch wel een beetje gespannen, zou het echt gelukt zijn? Wanneer hij het terrein op rijdt, ziet hij een prachtige glimmende machine in het zonnetje staan.  Dat zou toch niet zijn pareltje zijn? Jawel, de vakmannen van Offenga hebben zijn landbouwmachine in ere weten te herstellen. Zo goed zelfs, dat de machine weer als nieuw lijkt.

  Boer Hendrik is een zeer tevreden klant, en rijdt dan ook vol trots weg op zijn prachtig glimmende landbouwmachine. Op naar nog vele jaren rijplezier.

  Groot assortiment polyester onderdelen voor de landbouw

  Naast polyester machine covers levert Offenga nog veel meer onderdelen voor landbouwmachines, zoals polyester kappen en spoilers. Maar Offenga heeft niet alleen polyester producten voor landbouwmachines, ook voor reparatie of onderhoud van je schuilstal, kadaverkoepel, voerbak, of wat je maar wenst ben je bij Offenga aan het juiste adres.