Motorkappen

  Motorkappen

  header-overOns.jpg

  Na een lange dag gewerkt te hebben plofte boer Peter neer op zijn heerlijke luie stoel. ‘Dat was me het dagje wel weer’, verzuchtte hij tegen zijn vrouw Lotte. ‘Vertel’, zei Lotte, terwijl ze twee heerlijk dampende mokken met koffie op de tafel neerzette. ‘Ach, de koeien liepen vandaag alle kanten op, behalve de goede. En onze prachtige landbouwmachines zijn ook niet meer wat het geweest is. ‘Misschien moeten we dan maar eens naar nieuwe landbouwmachines gaan kijken, opperde Lotte. ‘Ben je gek geworden’, mopperde Peter, het enige wat mijn trouwe trekpaarden nodig hebben is een flinke opknapbeurt.’

  De volgende dag kwam Lotte, na flink te hebben gespeurd op het internet, met een perfecte oplossing voor Peter. Ze liet de website van Offenga polyester zien: kijk Peter, ik denk dat de mannen van Offenga wel raad weten met onze machines. Peter wierp een blik op de website, en was meteen net zo enthousiast als zijn vrouw. Zouden zijn pareltjes dan toch nog een tweede leven kunnen krijgen?

  Peter liet een offerte maken bij Offenga voor de motorkappen van zijn vertrouwde landbouwmachines. Natuurlijk was dit geen probleem voor onze vakmannen. Offenga polyester maakt namelijk niet alleen nieuwe polyesterdelen en mallen. Ook voor reparatie, onderhoud en schilderwerk aan landbouwmachines ben je bij ons aan het juiste adres.

  Polyester spoilers, schuilstallen en andere polyester onderdelen

  Offenga is niet alleen goed in het schilderen, onderhouden en repareren van polyester motorkappen voor landbouwmachines. Ook voor onder andere polyester spoilers en schuilstallen draaien de mannen van Offenga hun hand niet om. Meer weten over het vakmanschap van Offenga? Bekijk dan ook zeker even deze pagina.