Paardentrailer onderdelen

  Paardentrailer onderdelen

  header-overOns.jpg

  Wietske en Marcel zijn beide gek op paarden, ze hebben naast hun huis dan ook een stal met drie paarden erin. Ze rijden beide regelmatig wedstrijden met hun paarden. Zo doet Wietske mee aan dressuurwedstrijden, en rijdt Marcel vaak springwedstrijden. Beide rijden niet op een heel hoog niveau, maar zo af en toe winnen ze wel een prijs.

  Wanneer ze naar een wedstrijd gaan, vervoeren ze de paarden in een paardentrailer. De trailer hebben ze al zolang ze paarden hebben, al heel erg lang dus. De laatste tijd is Marcel alleen niet meer zo te spreken over de trailer. Hij ziet er nogal armoedig uit, en hij vertrouwt zijn geliefde paarden er ook niet meer helemaal in. Er zijn een aantal paardentrailer onderdelen nodig aan vervanging toe. Maar dat niet alleen, eigenlijk is de hele paardentrailer toe aan een flinke opknapbeurt.

  Marcel vraagt wat rond in zijn omgeving, waar hij het beste zijn paardentrailer kan laten opknappen. Een goede vriend van Marcel raadt Offenga Polyester aan. Daar kunnen ze nieuwe paardentrailer onderdelen maken, en de hele paardentrailer opknappen. Precies wat Marcel zoekt!

  Polyester repareren, onderhouden en schilderen

  De mannen van Offenga Polyester draaien hun hand niet om voor het repareren, onderhouden en schilderen van polyester producten. De paardentrailer van Wietske en Marcel is dan ook in goede handen bij Offenga. Na een week is de trailer weer zo goed als nieuw, en kunnen Wietske en Marcel weer met een gerust hart hun paarden vervoeren naar de wedstrijden.