Polyester kappen

  Polyester kappen

  header-overOns.jpg

  Met een plof laat Afke zich op de bank vallen. Terwijl ze een hap van haar koek neemt, scrolt ze op haar laptop door vakantiefoto’s heen. Afgelopen week kwam Afke terug van een wekenlange roadtrip door Europa. Haar trouwe vriend staat bijna op elke foto; picknicken bij de Ardennen, croissantjes eten in een authentiek Frans dorpje en kamperen onder de warme Spaanse zon. Afke kijkt glunderend naar buiten, naar haar trouwe vriend: haar Mini Cooper.

  De roadtrip is niet zonder slag of stoot geweest. Vaak heeft Afke met autopech langs de kant van de weg gestaan. Zware rondslingerende takken hebben tijdens een heftige zomerstorm diepe krassen achtergelaten op de motorkap. Afke wil graag haar auto laten opknappen, maar wie kan ze haar trouwe vriend toevertrouwen? Alleen echte specialisten mogen aan jou komen, denkt Afke.

  Specialisten van Offenga

  Afke neemt contact op met verschillende bedrijven in Friesland, maar geen van allen vertrouwt ze haar geliefde Mini Cooper toe. Tot ze met Offenga Polyester belt. De mannen van Offenga kunnen de motorkap zonder problemen repareren. Afke weet dat haar auto hier in goede handen is.

  Schoonmaken en polijsten

  De mannen van Offenga zijn niet alleen specialisten in repareren, maar ook in onderhoud. Zo weet Afke dat ze voor het schoonmaken en polijsten van haar auto bij Offenga in de toekomst kan aankloppen.