Polyester kuipstoelen

  Polyester kuipstoelen

  header-overOns.jpg

  Druk discussiërend lopen Wilco en zijn beste maatje Gerard de garage binnen. Gerard is ervan overtuigd dat Ferrari Lamborghini met gemak overschaduwt, maar Wilco is daar nog niet zo zeker van. Gerard valt stil als hij naar de Volkswagen Golf kijkt: “Je hebt al flink wat werk verzet aan het beestje Wilco.” Terwijl ze samen een rondje om de auto lopen vertelt Wilco over de nieuwe blauwe bodykit, de sportbanden en het nieuw geïnstalleerde motorblok.

  Nieuwsgierig vraagt Gerard of ze even een blokje kunnen touren, hij is wel benieuwd hoe de Volkswagen rijdt. Terwijl de vrienden over de wegen rijden vertelt Wilco dat hij de bodykit heeft laten doen door Offenga: “Echte specialisten die kerels! Die mannen zijn geniën met polyester, ze kunnen er echt alles mee.”

  ’s Avonds denkt Gerard nog terug aan het gesprek met Wilco. Hij zei dat het echte specialisten zijn, dat is net wat ik nodig heb. Over een paar maanden begint het race-seizoen weer. Eigenlijk heb ik nieuwe kuipstoelen nodig voor mijn racewagen. De rafels zitten in de bekleding en na die blessure van afgelopen seizoen wil ik wel graag veilig racen.

  Polyester producten

  Binnen een paar weken nadat Gerard contact opnam met Offenga, racet hij voor het eerst over het circuit in een stevige en sportieve kuipstoel. Voor het eerst is hij het roerend eens met zijn maatje; deze mannen weten wat ze doen. Gerard begint vol goede moed aan het nieuwe seizoen, dit is zijn beste besluit ooit.