Polyester schuilstal

  Polyester schuilstal

  header-overOns.jpg

  Nog nooit heeft Petra haar dochter Lisanne zo gelukkig gezien als vandaag. Door het dolle rent Lisanne door de huiskamer heen en weer. Springend en huppelend gaat ze van Petra naar haar papa met haar kleine armpjes wild zwaaiend in de lucht en een brede lach op haar gezicht. “Ik krijg een pony! Ik krijg een pony! Ik noem haar Storm! Of nee, Zwartwitje. Misschien noem ik haar wel Glitter!”

  De pony van Lisanne komt samen met Hazel, het paard van Petra, in de weide te staan. Later die middag staat het gezin bij de houten omheining van de weide. Lisanne zit op de schouders van haar papa en kijkt vol opwinding naar haar pony. Hazel graast rustig met in haar kielzog de nieuwe sneeuwwitte pony. “Witje!” roept Lisanne. “Witje kom dan!”. Zachtjes waait de koele wind door hun manen en opeens vallen kleine regendruppels op hun hoofd. Die kleine regendruppels veranderen al snel in een flinke hoosbui. Snel zoekt het gezin beschutting onder een klein afdakje vlakbij. Ook de paarden lopen in een draf richting hun schuilstal.

  Petra merkt op dat de schuilstal er best verouderd uitziet. Het houten dak is flink aangevreten door insecten waardoor er regen door verschillende gaten valt. Ook de steunpalen zien er wiebelig uit. Er moet een nieuwe en betere schuilstal komen besluit Petra kordaat.

  Polyester producten

  Dezelfde middag gaat Petra gelijk op zoek naar een nieuwe schuilstal. Na een zoektocht op internet en het navragen bij haar vriendinnen komt Petra vrijwel snel bij de mannen van Offenga. Ook met dit probleem weten zij raad. Een paar weken later staan Hazel en Witje helemaal gelukkig in hun splinternieuwe polyester schuilstal. Het hok is duurzaam, stevig, UV-bestendig en makkelijk te reinigen. Ook voor reparatie of onderhoud van haar nieuwe stal weet Petra dat ze bij Offenga kan aankloppen.