Polyester terrassen

  Polyester terrassen

  header-overOns.jpg

  Dennis en Mathilde zitten samen te genieten in hun achtertuin. Sinds kort zijn ze verhuisd van een flat naar een vrijstaande woning in de Friese wouden. Vanochtend zagen ze voor het eerst kleine reeën door de tuin wandelen. “Ik kan geen verf meer zien”, verzucht Mathilde en neemt een slok van haar koffie. “Maar het is het wel waard, kijk wat voor uitzicht we hebben!”, zegt Dennis terwijl hij zich achterover in zijn tuinstoel laat zakken. De stoelpoten van zijn tuinstoel zakken diep in het modderige gras. “Ik vind dat we een prachtige tuin hebben. Alleen ik wil van het uitzicht kunnen genieten zonder dat het voelt alsof we op een camping zitten”, zegt Mathilde bedenkelijk. “Maar waar vinden we een mooi terras, voor een betaalbare prijs?”

  Na een korte zoektocht komen Dennis en Mathilde al snel uit op de website van Offenga Polyester. “We kunnen het terras helemaal naar onze wens laten maken!“, zegt Mathilde enthousiast. Dennis weet zeker dat ze lang zullen genieten van het terras door de hulp van Offenga zijn specialistische vakmannen. Nog diezelfde zomer zitten Dennis en Mathilde op hun nieuwe terras, genietend van de ondergaande zon.

  Offenga in de wellness

  Offenga is niet alleen gespecialiseerd in het produceren van terrassen, maar biedt ook nog vele andere productmogelijkheden in de wellness-sector. Zo maken de mannen van Offenga onder andere ook zwembaden, daken en voetenbaden. Ook voor reparaties en onderhoud van uw polyester producten zijn de mannen van Offenga de aangewezen vakmannen.