Polyester veegmachine-onderdelen

  Polyester veegmachine-onderdelen

  header-overOns.jpg

  Wat is boer Wilco gelukkig met zijn gloednieuwe veegmachine. Trots laat hij het aan iedereen zien die zijn boerderij bezoekt. “Kijk, helemaal geschilderd in de kleuren die ik wilde. Prachtbeestje!”,’ zegt Wilco terwijl hij tevreden op de veegmachine klopt. Wanneer vriend en boer Martin langskomt, vertelt Wilco zijn volgende plan: “Ik denk erover om de landbouwmachines ook te laten behandelen door Offenga. Ik vertrouw die vakmannen mijn oude besjes wel toe. Ze zijn hoognodig toe aan een opknapbeurt!”

  Onder de indruk van Wilco’s verhaal bekijken Martin en zijn vrouw Maaike thuis de website van Offenga. “Peter, die mannen kunnen echt alles met polyester!”, zegt Maaike enthousiast terwijl ze een slok thee neemt. “Onze veegmachine staat ook al een tijdje in de schuur, maar alleen de opvangbak is kapot. Zouden de mannen van Offenga ook voor zoiets kleins ook willen helpen?”

  Offenga biedt de oplossing

  Na een telefoontje zijn Martin en Maaike gerustgesteld en nog enthousiaster. Offenga biedt voor alles en iedereen een oplossing, dus ook voor het maken van machine onderdelen. Groot of klein: Offenga biedt een oplossing, ook voor het maken van een nieuwe opvangbak!