Portfolio

ZARRO – Sloepen en Louncheboten

header-portfolio.jpg

De productie van Zarro sloepen De complete lijn Zarro sloepen en loungeboten, is een volledig Nederlands product dat is ontwikkeld door B-J van Zandbergen en I Offenga.

Hogere kwaliteit en langere levensduur

Bij de productie van de Zarro sloepen en loungeboten staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze boten worden gebouwd van Lloyd’s gekeurde polyesterharsen waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Na het aanbrengen van 2 lagen iso-gelcoat in de productiemal wordt een eerste laag glasmat met een vinylesterhars aangebracht volgens de handlay-up methode. De vinylesterhars in combinatie met de iso-gelcoat zorgen voor een hogere kwaliteit en langere levensduur dan de traditionele harsen.

Optimale sterkte en zeer grote slagkracht

Vervolgens wordt het laminaat volgens de spray-up methode in lagen op de gewenste dikte gebracht. De diktes variëren van 8-15 mm dat garant staat voor een optimale sterkte en een zeer grote slagkracht.

Volop schotten en spanten

Omdat het beste niet goed genoeg is, worden alle boten die bij ons worden gebouwd rijkelijk voorzien van schotten en spanten waardoor de boot een zeer stijf geheel vormt. Hierdoor bestaat deze uitsluitend uit vollaminaat en niet, zoals veel voorkomt, uit een half volgeschuimde boot. Deze duurzame verwerking staat borg voor een lange levensduur.

Om een nog hogere en constante kwaliteit te kunnen waarborgen wordt de assemblage en afbouw verzorgd door Zandbergen Jachtbouw B.V. te Dronrijp.
Zandbergen Jachtbouw B.V. bouwt de Zarro sloepen en loungeboten zoals dat nog nauwelijks meer gebeurt, alles met de hand en alles in eigen beheer. Zoals dat vroeger gewoon was.
U kijkt uw ogen uit zeker als u houd van nijver, ambachtelijk vakwerk. Komt u dus gerust eens langs u bent van harte welkom.

3 jaar garantie
Als enige sloepenbouwer geeft Zarro maar liefst 3 jaar garantie op de complete boot!

Bezoek de website van: www.zarro.nl