Sanitaire unit

  Sanitaire unit

  header-overOns.jpg

  Het kampeerseizoen is weer achter de rug. Ook in het Friese dorpje Oudemirdum kijkt Judith terug op een zeer geslaagd seizoen. Want wat was het weer fantastisch, ze heeft vaak complimenten van gasten mogen ontvangen over de rust en de prachtige camping. Dit jaar was het ook voor het eerst zover dat er meer animo voor de camping was dan plekken. Judith vindt het dan ook tijd om in de winter te gaan kijken naar uitbreidingsmogelijkheden.

  Gelukkig liggen er weilanden genoeg om de camping van Judith. Toevallig weet ze dat een boer uit de omgeving graag van het land tegenover haar camping af wil. Een unieke kans voor Judith, die ze met beide handen aangrijpt.
  Maar met alleen een nieuw stuk land, kan er nog geen grotere camping gerealiseerd worden. De campinggasten willen natuurlijk niet eerst naar de overkant van de weg moeten lopen om te kunnen douchen, of naar de wc te kunnen gaan.

  Er zal dus een sanitaire unit moeten komen op het nieuwe gedeelte van de camping. Maar Judith denkt niet dat dit genoeg is. Ze wil natuurlijk geen jaloerse gasten hebben op het oude gedeelte van de camping, met een oudere sanitaire unit. Ze besluit dan ook dat de oudere sanitaire unit toe is aan reparatie en onderhoud.

  Na even in de buurt rondgevraagd te hebben, kwam Judith bij de vakmannen van Offenga uit. Natuurlijk schoten ze Judith te hulp, en stelden samen een refit plan op voor de verouderde sanitaire unit. Nog voor de zomer weer begon was de oude sanitaire unit zo goed als nieuw.