Spa

  Spa

  header-overOns.jpg

  Op een grote boerderij in een klein Gronings plaatsje woont Rianne samen met haar man, kinderen en koeien. Ze is er komen wonen toen ze 10 jaar geleden is getrouwd met haar man. Inmiddels zijn de kinderen ook al wat ouder, en gaan ze allemaal naar de basisschool. Rianne vindt het dan ook tijd om wat voor zichzelf te beginnen. Er is ruimte genoeg op de boerderij, dus ze hoeft geen ruimte te huren om een bedrijfje te kunnen starten.

  Rianne heeft al langere tijd het plan liggen om een Spa te starten. En dan niet een doorsnee Spa die enorm groot is, en waar honderd mensen tegelijk in kunnen. Nee, Rianne wil graag een kleine en knusse Spa die door groepen een dagdeel afgehuurd kan worden. Een romantische middag voor een stel, of een gezellig ochtendje uit voor een vriendinnengroep, alles is mogelijk. En ook het probleem van wel of niet een badpak aan is geen issue meer, dat mogen de mensen helemaal zelf weten.

  De schuur bij de boerderij wordt verbouwd, zodat hij straks geschikt is om een prachtige Spa in te beginnen. Rianne is geen goede klusser, daarom laat ze het verbouwen aan haar man en de bouwvakkers over. Zo kan zij zich volledig richten op hoe de Spa er straks uit komt te zien, en wat ze er allemaal in wil hebben.

  Polyester en wellness

  Rianne heeft zich goed georiënteerd in de wellness markt en is eruit wat ze graag in haar spa wil hebben. Er moet een voetenbad komen, een hottub en verschillende soorten sauna’s zoals een stoomsauna en een infrarood sauna. Ze heeft zich ook al ingelezen in de aanbieders voor deze producten en is uitgekomen bij Offenga Polyester. Gespecialiseerd in de wellness industrie, en ze kan helemaal zelf bepalen hoe haar attributen voor de Spa eruit komen te zien.