Touringcar exterieur en interieur

  Touringcar exterieur en interieur

  header-overOns.jpg

  Bij ‘Bob’s Touringpark’ vieren ze groot feest. Dit jaar is niet alleen een jubileumjaar voor het bedrijf, het grote succes van het afgelopen jaar wordt ook flink gevierd. In de beginjaren kampte het bedrijf met wat opstartproblemen, maar daar was afgelopen jaar niks meer van te merken. Nu net voor de zomervakantie vond Bob het dan ook tijd om er eens even een gezellige avond van te maken met zijn personeel.

  Terwijl iedereen het gigantisch naar zijn zin heeft, zoekt Bob even de rust op en neemt een kijkje bij zijn touringcars. Het zijn zeer bewogen jaren geweest, en dat is helaas ook te zien aan het exterieur en interieur van de touringcars. Bob lijkt ondanks het grote feest toch een beetje sip geworden.
  Zo laat de ene touringcar de overblijfselen van een flink voetbalfeest zien, het interieur is niet meer zoals het hoort te zijn. Met een andere touringcar is een ongeluk gebeurt, en weer een ander heeft allemaal krassen en deuken op het exterieur zitten.

  Bob loopt langzaam tussen zijn wagenpark door: ‘Wat zou het toch fijn zijn als alle touringcars een flinke opknapbeurt krijgen’, mompelt Bob tegen zichzelf. Maar ja, waar vindt hij zo snel een bedrijf die van een heel wagenpark het exterieur en interieur van de touringcars kan opknappen?

  Repareren, onderhouden en schilderen van touringcar exterieur en interieur

  De volgende dag, wanneer de rest van het personeel nog ligt na te genieten  in bed van het grote feest, gaat Bob gelijk op zoek naar bedrijven die hem mogelijk uit de brand kunnen helpen. De aandacht van Bob wordt bijna meteen getrokken door de website van Offenga polyester. De vakmannen van Offenga zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en schilderen van polyesteronderdelen. Precies wat Bob nodig heeft: een opknapbeurt voor het exterieur en interieur van zijn touringcars!