Voetbaden

  Voetbaden

  header-overOns.jpg

  Ria is op zoek naar voetbaden, niet naar één, niet naar twee, maar wel naar tweehonderd voetbaden! Nu kan je je natuurlijk afvragen, wat moet een mens met tweehonderd voetbaden? Nou, Ria heeft een winkel waarin ze alles verkoopt voor de wellness industrie. Dus ook voetbaden. Op dit moment heeft ze nog vijf voetbaden in het assortiment, tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuwe voorraad.

  De vorige partij voetbaden kocht Ria bij een groothandel. Deze keer wil ze echter geen doorsnee voetbaden meer, ze wil zich gaan onderscheiden van haar concurrenten. Ze wil dan ook niet tweehonderd gelijke baden kopen, maar het liefst wel vier verschillende soorten. De klanten moeten natuurlijk wel kunnen kiezen als ze bij haar langskomen.

  Ria komt erachter dat de zoektocht niet heel gemakkelijk is. Echter dringt de tijd wel, ze wil ook niet zonder voetbaden komen te zitten. Dan stuit Ria op een middag, na weer even gezocht te hebben, op de site van Offenga polyester. Voor Leo uit Loppersum hebben ze wel vijftig glijbanen gemaakt in een maand! Dan moeten tweehonderd voetbaden ook wel te doen zijn.

  Polyester mallenbouw

  Ria klopt bij Offenga aan met haar vraag over vier verschillende voetbaden. En natuurlijk is dit mogelijk. De vakmannen van Offenga zijn namelijk gespecialiseerd in de polyester mallenbouw. Op basis van een duidelijke realistische tekening kan elke soort mal gemaakt worden. En dus ook elke soort voetbad.

  Tevreden klant

  Binnen een maand heeft Ria haar tweehonderd voetbaden, van heel gewoon tot zeer luxe. Ria gaat tevreden met haar nieuwe voorraad naar huis.