Waterglijbanen

  Waterglijbanen

  header-overOns.jpg

  Dankzij Offenga heeft Leo binnen een maand 50 waterglijbanen tegen een lage kostprijs kunnen krijgen. En wat was hij blij, zo snel is hij nog nooit uit de brand geholpen. Leo vertelt het verhaal aan iedereen die het maar wil horen. Zo ook aan Bart, een kennis van hem. Bart vindt het prachtig: ‘50 glijbanen in één maand? Dat moet ik zien!’ Gelukkig heeft Leo er foto’s van gemaakt, want de waterglijbanen zijn natuurlijk allang in gebruik genomen.

  Bart heeft een eigen camping, waar in de zomer veel gezinnen met kinderen komen kamperen. Heerlijk vindt hij dat, wanneer de camping weer vol begint te lopen en het er gezellig druk wordt. De kinderen vinden het altijd fijn om te spelen in de speeltuin en in het zwembad die op de camping aanwezig zijn. Toch mist er wat, bedenkt Bart zich nu hij de waterglijbanen van Leo heeft gezien. Het zwembad is wel wat saai, en er is genoeg ruimte voor een prachtige snelle waterglijbaan zoals Leo heeft. Maar ja, zal Offenga ook zoveel moeite doen voor slechts één glijbaan?

  Tuurlijk, Offenga wil graag aan al haar klanten een oplossing bieden. Of het nu om één, 50 of 100 waterglijbanen gaat. Is dat even een opluchting voor Bart.

  Offenga in de wellness industrie

  Maar waterglijbanen zijn niet het enige waar Offenga in is gespecialiseerd in de wellness industrie. Ook voor onder andere zwembaden en hottubs kan je bij Offenga aankloppen. Meer weten? Hier vindt u meer over onze innovatieve oplossingen.