Watertank op maat

  Watertank op maat

  header-overOns.jpg

  Net als elke andere dag staat boer Gerard ook vandaag weer vroeg op om zijn koeien te verzorgen. Hij doet dit al zolang hij zich kan herinneren. Vroeger toen hij nog een klein mannetje was, hielp hij namelijk ook al mee op de boerderij van zijn ouders. Prachtig vond hij dat altijd, wanneer hij op de grote trekkers mocht rondrijden, of mee mocht helpen de koeien te melken. Toen al wist hij dat als hij later groot zou zijn, hij ook een boerderij wilde. En nu heeft Gerard al een tijdje een grote boerderij, met ongeveer 100 koeien. Hij is er maar wat trots op, en wil dan ook nooit iets anders gaan doen dan het boerenleven.

  Gerard schrikt op uit zijn dagdroom, het is nu toch echt tijd om aan het werk te gaan. Het is een heerlijke zomerse dag, dus nadat de koeien gemolken zijn mogen ze allemaal grazen in het weiland. Een prachtig beeld vindt Gerard dat, als al zijn koeien lekker buiten staan.

  Wanneer alle koeien naar buiten zijn gebracht, is het tijd om water uit de watertank te halen, een warme dag maakt immers ook de beesten dorstig. Gerard vult een paar waterbakken met water, en ziet tot zijn verbazing dat het water niet schoon is. Het lijkt wel of er algen inzitten. Maar dat kan toch helemaal niet, piekert Gerard, de watertank mag immers geen licht doorlaten. Gerard baalt van zijn kapotte watertank, hoe komt hij nou zo snel weer aan een nieuwe? Met dit warme weer wil hij natuurlijk niet te lang hoeven wachten op een nieuwe watertank.

  Watertank op maat

  Bij Offenga is het probleem van boer Gerard zo opgelost. De mannen van Offenga zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van polyester onderdelen en producten. Zo bedenken ze voor elk probleem een innovatieve oplossing. Ook het probleem van Gerard was gelukkig zo weer opgelost: een watertank op maat die geen licht meer doorlaat.