Zwembad

  Zwembad

  header-overOns.jpg

  Tim en Sarah wonen samen met hun vier kinderen op een grote boerderij in Oost Groningen. Tim is een aardappelboer en Sarah werkt parttime als basisschooldocent. Ze hebben een heerlijk rustig leventje waar ze volop van genieten. Het enige nadeel is dat hun kinderen overal zo ver vanaf wonen. Even naar het zwembad of de speeltuin zit er niet zomaar in. En Tim en Sarah kunnen natuurlijk ook niet de hele dag als taxi fungeren.

  Met de zomer in aantocht willen Tim en Sarah graag een leuke speelplek creëren voor hun kinderen. Ze hebben ruimte genoeg dus er kan van alles in de tuin komen, alleen moeten de kinderen het eerst nog even met elkaar eens worden over wat ze graag willen. Na goed overleg zijn ze eruit, ze willen graag een heel groot zwembad. Het liefst met stroomversnelling, duikplank en glijbaan net als in een echt zwembad.

  Tim en Sarah moeten hartelijk lachen om de rijke fantasie van hun kinderen. Maar een zwembad keuren ze goed, en dus gaan ze op zoek naar een geschikt zwembad voor in de tuin.  Ze willen geen standaard zwembad, want die zijn vaak te klein voor hun wensen. Daarom gaan ze op zoek naar een bedrijf die een speciaal op maat gemaakt zwembad kan leveren.

  Polyester zwembad

  Al gauw komen Tim en Sarah uit bij Offenga Polyester. De mannen van Offenga kunnen met behulp van een mal een zwembad maken in alle soorten en maten. En ook een glijbaan bij het zwembad is geen probleem. Hebben de kinderen even geluk! Krijgen ze toch nog een klein beetje hun zin.