Over ons

Offenga Polyester in Franeker is gespecialiseerd in: het verwerken, repareren en schilderen van polyester producten. Onze deskundige, gecertificeerde medewerkers garanderen u een kwalitatief hoogwaardig eindproduct met een uitstekende service.

Polyester maatwerk oplossingen

Hoewel we vooral grotere series aan bedrijven leveren, bent u bij ons jachtschildersbedrijf in Friesland als individuele klant ook van harte welkom. Al onze polyester producten hebben een CE-keurmerk. Offenga Polyester gebruikt CE-gekeurde en Loyd’s gekeurde materialen voor een optimaal resultaat.

Wij maken polyester maatwerk oplossingen
voor iedere branche!

Pluspunten

Wij zijn exclusief producent van Pura Vida sloepen.

  • U bent zeker van kwaliteit
    Alle polyester boten van Offenga uit Franeker hebben het CE-keurmerk. Ook gebruiken we alleen maar CE-gekeurde en Lloyd’s gekeurde materialen. Dit houdt in dat uw polyester boot aan alle minimale veiligheids- en kwaliteitseisen van de EU voldoet.
  • Helemaal voor u op maat
    Met polyester is veel mogelijk. Model, afmeting, kleur: voor u maken wij iedere polyester boot op maat. Naast sloepen maken we ook antislipvloeren, hot tubs en allerlei andere toepassingen van polyester. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten en dan gaan wij daarmee aan de slag.
  • Uw polyester boot als nieuw
    Als jachtschildersbedrijf geven wij uw polyester boot een compleet nieuwe look. Na een grondige voorbehandeling voorzien wij uw boot van de gewenste kleuren en details. Door uw polyester boot professioneel te laten schilderen, kunt u weer zorgeloos genieten van de vele vaartochten.